Kezdőlap » Kollekciók » Esküvői öltöny
Show sidebar
Rendezés módja
Megjelenés éve

Manzetti öltönyök esküvőre

Tudta, hogy a Manzetti esküvői öltönyök különlegessége a duplázott gallér, amely a ceremónia elteltével levehető, ezáltal más formális eseményen is viselhető a vőlegény öltönye?

Főszerepben a vőlegény

Minden esküvő másik főszereplője a vőlegény, és a gyönyörű menyasszonyhoz egy ötcsillagos vőlegény jár! A menyasszony mellett a vőlegény is garantáltan megnyerő lesz, ha Manzetti esküvői öltönyt visel a nagy napon. Az egyedi stílus és a kifinom részletek gondoskodnak arról, hogy az esküvői öltöny szett hatalmas sikert arasson.

Az esküvői öltönyök kiegészítőit is megtalálhatja 

Nem ritka, hogy a menyasszony dönti el, milyen öltönyt visel majd a vőlegény és a vőfély az esküvő napján. Ha a menyasszony naprakész a divatban, biztosan a Manzetti öltönyeinél rakja le a voksát. Válassza ki a Manzetti kínálatából a tökéletes, ízélésének megfelelő vőlegény öltönyt! Manzetti, Manzetti Significo szmokingok és MNZ Black extrán karcsúsított, fiatalos, trendi fazonú esküvői öltönyök, ceremónia mellény szettek, férfi bőr cipők, ingek és egyéb férfi kiegészítők széles választékával várjuk budaörsi mintaboltunkban, valamint kollekcióinkat megtalálhatja az ország további 36 viszonteladói üzletében is!